Hentz_es_Kereg

Most hajtott ki

Beltéri növénydekorációk tervezése, kivitelezése - A tervezést nem csak kültéren kell végrehajtani. Ha beltéri növénydekorációkat szeretne otthonában, irodájában, ez esetben sem kerülhető el a tervezés stádiuma, amit már bátran követhet a kivitelezés. Kertészetünkben tervekbe öntjük elképzelését beltéri növénydekorációkat illetően, és azt hiánytalanul ki is vitelezzük.


Egynyári balkonládák beültetése - Kétségtelen mennyire fel tudja dobni az erkély képét egy-egy ízlésesen kialakított, színekben pompázó virágos balkonláda. Az ültetés ez esetben sem lehet probléma. Kertészetünkben készen balkonládába beültetett egynyári növényekhez is hozzájuthat.


Tanácsadás


Mindenki szorulhat tanácsra ültetéssel vagy növénygondozással kapcsolatosan. Bizonyos növények speciális gondozást igényelnek, melyekhez elkell a szakértői segítség. Forduljon hozzánk bátran és bizalommal, amennyiben ültetéssel vagy kertgondozással kapcsolatos tanácsra lenne szüksége.


Segítség a kiválasztásban


Olykor nem egyszerű feladat a választást egyedül végrehajtani, az elképzelést pontosan lefedő dolgokat behatárolni. Legyen az akár a növény fajtája, netán épp az ültetéshez és gondozáshoz szükséges eszközök, kérdések mindig akadhatnak a kiválasztás pillanatában, amihez maximális segítséget nyújtanak kertészetünk munkatársai. Kérdezzen bátran!


Növények beszerzése rendelésre


Előfordulhat, hogy nem találja meg a beszerezni kívánt növényt honlapunkon. Ez esetben is mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, mivel lehetőség szerint rendelést is vállalunk kertészetünkből hiányzó növények beszerzése érdekében.

Hétfőtől péntekig: 8:00 - 18:00
Szombaton: 8:00 - 16:30
Vasárnap: ZÁRVA
7624 Pécs, Tiborc u. 46.
Tel: 72 / 319-701
Fax: 72 / 510-398
kerteszet(at)hentz-kereg.hu
Pécs belvárosa felől a Szigeti útról a Gyümölcs utcán keresztül érnek el bennünket.
Fontos: Az egyirányú Tiborc utcába a város felől nem lehet behajtani!
Nem kap tőlünk hírlevelet?
Iratkozzon fel gyorsan